راف کافی مانند بستنی گرم وانیلی است که طعمی شیرین، بافتی نرم و خامهای دارد. این نوع قهوه در روسیه طرفداران بسیار زیادی دارد، چرا که طعم شیرین و خوشمزه آن برای اغلب روسیها بسیار دوستداشتنی و ایدهآل است. قهوه روسی علاوهبر داشتن طعم خوب، در مدت بسیار کوتاهی هم تهیه میشود. پس اگر دوست دارید طرز تهیه قهوه روسی را بیاموزید، تا آخر این مطلب همراه کافی مارکت باشید.
تاریچه افسانهای قهوه روسی
قهوه روسی اولین بار توسط فردی به نام رافائل شناخته و تهیه شد. او وقتی که مهمان یکی از کافیشاپهای مسکو بود، این قهوه را درست کرد. رافائل عاشق قهوه بود، اما هیچ نوع دستورالعملی برای قهوه وجود نداشت که ذائقه او همخوانی داشته باشد. این مرد عاشق قهوه دستورالعملهای مختلفی را تکرار کرد تا در نهایت توانست نوشیدنی دلخواه خود را درست کند. پس از آن راف کافی به سرعت در کل روسیه محبوب شد. این نوع قهوه را میتوانید در طعمهای مختلف سرو کنید؛ اما طعم وانیلی آن یکی از بهترین و محبوبترین طعمهای راف کافی است.

طرز تهیه راف کافی
مواد مورد نیاز
- یک قاشق غذاخوری قهوه ترک یا هر قهوه مرغوب دیگر
- یک پیمانه آب جوش
- خامه ۱۰ درصد چربی به اندازه ۱۰۰ میلی لیتر
- یک قاشق غذاخوری شکر
- ۵ گرم وانیل
مواد اولیه گفته شده برای تهیه راف کافی ویژه یک نفر است. بنابراین اگر میخواهید راف کافی را برای افراد بیشتری درست کنید، به همین نسبت مواد اولیه را افزایش دهید.

مراحل درست کردن قهوه روسی
طرز تهیه قهوه روسی یا راف کافی بسیار آسان و البته سریع است. فقط لازم است که مراحل زیر را با دقت و حساسیت کافی پیش ببرید.
۱. ریختن قهوه در آب گرم
ابتدا باید یک دستگاه قهوهساز خانگی برای درست کردن راف کافی تهیه کنید. یکی از نوع قهوهها یا اسپرسوها را انتخاب کنید و به ادنازه حدود یک قاشق غذاخوری از قهوه در دستگاه بریزید. سپس یک لیوان آب به آن اضافه کنید. حالا ترکیب آب قهوه را با دستگاه قهوهساز هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

۲. گرم کردن خامه راف کافی
خامه را داخل یک ظرف بریزید و آن را روی شعله مستقیم اما ملایم قرار دهید. اجازه دهید زمانی در حدود ۳ تا ۵ دقیقه بگذرد تا خامه روی شعله به خوبی گرم شود. در این مدت باید خامه را به طور مدام هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد یا نسوزد.

۳. صاف کردن قهوه یا اسپرسو
وقتی قهوه و آب جوش به طور کامل و یکدست با هم مخلوط شدند، این ترکیب را یک بار از صافی عبور دهید تا دیگر ذرات ریز قهوه داخل آن نباشد. سپس دوباره نوشیدنی را داخل قهوهساز بریزید.

۴. ریختن شکر و خامه داخل مایع راف کافی
شکر و وانیل را داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس این ترکیب را هم داخل قهوهساز بریزید. پس از آن که شکر و وانیل با قهوه و آب جوش به خوبی مخلوط شدند، نوبت آن است که خامه هم به کل این ترکیب اضافه شود.

۵. هم زدن مایع قهوه
حالا همه مواد نوشیدنی راف کافی با هم در قهوهساز هستند. در آخر باید این ترکیب را کاملا مخلوط کنید. اگر از دستگاه فرنچ پرس استفاده میکنید، در این مرحله بهتر است اهرم فشار آن را چند دقیقه به طور مرتب حرکت دهید تا قهوه به خوبی کف کند. پس از آن نوشیدنی را در فنجان بریزید.

نحوه سرو کردن قهوه
در طرز تهیه قهوه روسی برای ایجاد یک طعم بهتر، میتوانید پوست لیمو پورد شده یا اسطوخودوس به آن اضافه کنید. همچنین میتوانید روی لیوان راف کافی کمی وانیل یا خامه بیشتر بریزید و بعد آن را میل کنید.

حرف آخر
اگر میخواهید قهوه روسی شما زیاد مضر نباشد، میتوانید شکر آن را حذف کنید. اما به هیچ عنوان درصد خامه آن را کمتر نگیرید، چون طعم آن را خراب میکند. اگر روش بهتری برای درست کردن راف کافی سراغ دارید، آن را با کاربران کافی مارکت درمیان بگذارید.
برای آشنایی با طرز تهیه انواع قهوه پیشنهاد میکنیم مطالب بخش طرز تهیه انواع قهوه را از دست ندهید.