طرز تهیه آیس کافی و تاریخچه آن
۰
طرز تهیه آیس کافی ، یک نوشیدنی عالی برای روزهای گرم

در روزهای گرم تابستان نوشیدن یک نوشیدنی خنک و خوشمزه می‌تواند به معنای واقعی حالتان را خوب کند. یک نوشیدنی هیجان‌انگیز و البته کمی عجیب که شاید تاکنون آن را تجربه نکرده‌اید. قهوه یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار دنیاست که تصور اغلب مردم از آن یک نوشیدنی گرم و داغ است. ما امروز در کافی مارکت طرز تهیه آیس کافی نوشیدنی خنک با قهوه به شما آموزش می‌دهیم تا آن را در روزهای گرم سال تهیه کرده و از طعم جالب آن لذت ببرید.

تاریخچه آیس کافی

تاریخچه نوشیدنی قهوه یخ یا آیس کافی به سال ۱۸۴۰ در کشور الجزایر برمی‌گردد. آیس کافی توسط مردم محلی به عنوان قهوه سرد اصلی پیدا شد که در آن زمان بیشتر با آب سرد تهیه می‌شد. این نوشیدنی در اواخر قرن نوزدهم بین مردم رواج یافت و در رستوران‌ و کافه‌ها سرو شد. در سال‌های اول قرن بیست رواج این نوشیدنی بیش از پیش شد و کم‌کم طرز تهیه‌های مختلفی از آن ارائه شد.

در حال حاضر آیس کافی در خیلی از کافه‌ها به عنوان یکی از آیتم‌های اصلی و البته پرطرفدار منو جا خوش کرده و خیلی از عاشقانه قهوه طعم آن را دوست دارند.

دانه های قهوه برای درست کردن آیس کافی

تفاوت بین طرز تهیه آیس کافی و قهوه سرد

به طور کلی تفاوت آیس کافی و قهوه سرد در طرز تهیه، زمان و دمای دم کشیدن قهوه آن‌ها است. قهوه دم سرد در دمای معمولی یا دمای اتاق دم می‌کشد. این مسئله باعث می‌شود نوشیدنی عطر و طعم ملایم‌تری نسبت به انواع نوشیدنی‌های داغ بر پایه قهوه یا حتی آیس کافه داشته باشد. همچنین با توجه به اینکه تهیه این نوشیدنی در دمای اتاق است، مدت تهیه آن بین ۱۲ تا ۴۸ ساعت است.

این در حالی است که قهوه مورد استفاده در آیس کافی در آب با دمای ۸۰ درجه دم می‌شود. سپس با اضافه شدن به لیوان پر یخ نوشیدنی غیرمعمول آیس کافی آماده سرو و نوشیدن می‌شود. در نتیجه زمان دم و آماده شدن این نوشیدنی سریع است.

یخ برای درست کردن آیس کافی

طرز تهیه آیس کافی و انواع آن

هر کشوری برای سرو آیس کافی به تناسب ذائقه و علاقه مردم و فرهنگ غذایی خود روش‌های متفاوتی دارد. دستور‌العمل‌های تهیه آیس کافی شامل استرالیایی، معمولی، کانادایی، چینی، آلمانی، یونانی، شکلاتی، هندی، ایتالیایی، ژاپنی، فیلیپینی، اسلوونی، سری لانکایی، تایلندی، آمریکایی و ویتنامی ‌می‌شود که در این مطلب محبوب‌ترین آن‌ها را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه آیس کافی و انواع آن

۱. طرز تهیه آیس کافی ویتنامی

مواد موردنیاز

  • ۳۰ گرم قهوه آسیاب شده ویتنامی
  • ۳ لیوان آب
  • شیر یا ترکیب شیر وعسل
  • یخ به اندازه دلخواه
طرز تهیه آیس کافی ویتنامی

مراحل درست کردن آیس کافی به شیوه ویتنامی

در قدم اول آب را در ظرف مناسبی ریخته و آن را روی شعله گاز قرار دهید. اجازه دهید آب تا دمای ۹۴ درجه سانتی‌گراد گرم شود، یعنی تا نزدیکی نقطه جوش برسد. سپس یک فیلتر روی فنجان بگذارید و قهوه آسیاب شده را درون آن بریزید. پس از آن آب را به صورت آهسته روی قهوه ریخته تا فنجان نیمه پر شود.

در ادامه باید نیمه خالی فنجان را از ترکیب شیر وعسل پر کنید. تا این‌جا مایع اصلی آیس کافی اماده است. شما می‌توانید مرحله دوم طرز تهیه آیس کافی را به دو حالت مختلف پیش ببرید.

طرز تهیه آیس کافی به شیوه ویتنامی

حالت اول: به همین نوشیدنی با کمی شکر یا شکلات داغ اضافه کنید و آن را کاملا هم بزنید تا مواد مختلف نوشیدنی با هم ترکیب یکدستی پیدا کنند. حالا این نوشیدنی را در لیوان پر از یخ ریخته و میل کنید. این آیس کافی به خاطر ترکیب شیر و عسل طعم لذیذ و ویژه‌ای دارد.

حالت دوم: مایع نوشیدنی را در لیوان یخ‌ بریزید و سپس آن را با خامه و شکلات ترکیب کرده و نوش جان کنید. در این شیوه میزان شیرینی نوشیدنی نسبت به حالت قبل کمتر خواهد بود.

طرز تهیه آیس کافی به روش ویتنامی ها

۲. طرز تهیه آیس کافی کانادایی

مواد موردنیاز

  • ۳۰ گرم قهوه آسیاب شده
  • ۳۰ گرم سیروپ افرا
  • ۵۰ گرم خامه
  • یخ به اندازه دلخواه

مراحل درست کردن آیس کافی به روش کانادایی

قهوه را به شکل غلیظ دم کنید. سپس ۲۰ گرم از سیروپ افرا را به آن اضافه کنید. حال ترکیب سیروپ افرا و قهوه را روی لیوان پر یخ خود بریزید. در ادامه برای تزیین این نوشیدنی خوشمزه ۱۰ گرم دیگر سیروپ افرا و ۵۰ گرم خامه را با هم ترکیب کرده و به لیوان آیس کافی اضافه کنید.

یخ برای درست کردن آیس کافی

۳. طرز تهیه آیس کافی تایلندی

مواد موردنیاز

  • ۵۰ گرم پودر قهوه
  • ۱۵ گرم سیروپ بادام
  • ۳۰ گرم خامه زده شده
  • ۵ گرم شکر
  • ۵ گرم هل آسیاب شده (می‌توانید شکر، سیروپ بادام و هل با هم ترکیب کنید)
قهوه برای درست کردن آیس کافی

مراحل درست کردن آیس کافی با متد تایلندی

طرز تهیه آیس کافی با متد تایلندی به این شکل است که ابتدا باید پودر قهوه را با ۲ قاشق چای‌خوری هل مخلوط کنید. حال بگذارید قهوه به صورت غلیظ دم بکشد. بعد از آن ترکیب شکر، سیروپ بادام و هل را به مایع دم کشیده قهوه اضافه کنید. برای ادامه تهیه آیس کافی باید کمی صبر کنید تا دمای قهوه پایین بیاید و خنک شود. پس از آن که دمای قهوه کمی کم شد، آن را به لیوان یخ اضافه کنید. سپس خامه را به لیوان آیس کافی خود بیفزاید. آیس کافی شما آماده سرو است.

طرز تهیه آیس کافی با متد تایلندی

حرف آخر

خلاقیت در درست کردن نوشیدنی و آیس کافی انتها ندارد. شما می‌توانید با ترکیب ادویه‌ها و مواد مورد علاقه خود این نوشیدنی را خوشمزه‌تر کنید. اگر اهل نوشیدن قهوه هستید، پیشنهاد می‌کنیم شیوه‌های مختلف تهیه و سرو قهوه به ویژه قهوه دم سرد و آیس کافی را امتحان کنید تا بتوانید نوشیدنی محبوب خود را از طیف بسیار گسترده نوشیدنی‌های بر پایه قهوه بشناسید.

اگر به نوشیدنی‌های سرد بر پایه قهوه علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه کافه گلاسه را نیز از دست ندهید.

ارسال دیدگاه شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

نمایش

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

نمایش

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
رمز عبور جدید به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

بازگشت به فرم ورود

بستن
X